top of page
TOTEM
DARKNESS OF LIGHT_SDISS_edited.jpg

Guillem Soler: TOTEM és el projecte i primer treball de Guillem Soler, ex-membre de Paula Valls, FunkyStep & The Sey Sisters, Dijous Paella, Teràpia de Shock entre d'altres. Un ram de cançons que provenen de les llavors de la inspiració i són regades amb la vida de l'autor. Els temes floreixen en varis colors depenent de l'adob arrengístic que s'utilitza per decorar cada sentiment i sensació. Expressen cants a l'esperança, a la llar i a l'equilibri entre el que som i el que podem arribar a ser dins els cicles d'una vida. 

 

Un conjunt de cançons influenciades generalment per música americana, cantada en català i en anglès i de comprensió per a tots els públics. 

 

En el disc també trobem varietat de col·laboracions: La Ju (Judit Puigdomenech) a Silent Kiss, En Roger Usart a Came Back i la Josefina Grané (la meva àvia) a La Pepeta i el Doctor

Segell discogràfic RGB.

HISTORIA
LULLABY_SDISS_2000px_edited.jpg

El projecte neix a finals de 2017, quan Guillem Soler, Quim Abramo, Joan Carles Aguerri i Franco Molinari, deixen de formar part de Paula Valls i, aprofitant la avinentesa musical i amistosa que tenien, decidexien continuar tocant en grup. Van començar a treballar repertori propi de Guillem Soler, teclista de l’antiga formació i cooproductor del primer àlbum de Paula Valls. El març de 2019 es decideix enregistrar el primer disc que pren el nom de TOTEM amb un recull de 10 cançons. 

Formacio 
GIVING IT UP_SDISS_2000px_edited.jpg

A l’abril de 2019 s’incorpora a la banda base Mar Serra consolidant així la següent formació:

Pianos i teclats (Mar Serra), Contrabaix (Franco Molinari), J.C. Aguerri (Bateria), Quim Abramo (Guitarra elèctrica) i Guillem Soler (Veu i Guitarra acústica), sent possible la seva ampliació amb secció de metalls, cordes i cors en funció de l’actuació.

  • Instagram
No hay eventos próximos en este momento
Contactar
bottom of page